Биљке за размршавање и исправљање косе


Биљке за размршавање и исправљање косе – природна козметика

Ваша коса се мрси, тешко рашчешљава, такорећи је неукротива? Пробајте пудере биљака за дисциплиновање косе 🙂

 

Најзначајније биљке

Пудер биљке Guimauve (бели слез) садржи доста слузи која олакшава рашчешљавање што га чини вашом „must-have“ биљком.

Можете да га помешате са пудером Kapoor kachli у циљу комплетне капиларне неге.

За прање косе се препоручују пудери биљака Hibiscus и Sidr (који, такође, садржи доста слузи).

 

🍀 —–💟—– 🌱 —–🌸

Легенда:

c. à soupe – супена кашика

c. à café – кафена кашичица

gouttes – капи

Eau – вода

Mon rituel „shampooing végétal“ – “биљно шампонирање (прање косе биљним пудером)“

Mon rituel „après-shampooing“ – “после шампонирања (прања косе)“

Mon rituel „lotion disciplinante“ – “лосион за дисциплиновање косе“

🍀 —–💟—– 🌱 —–🌸

Подијум најбољих пудера за размршавање и исправљање косе

🍀 —–💟—– 🌱 —–🌸 —–🌹 —–🌻 — 🍀 —–💟—– 🌱 —–🌸 —–🌹 —–🌻 –🍀 —–💟—– 🌱 —–🌸

Овај текст припада серији текстова заједно са:

  1. Биљке за нормализацију и јачање косе
  2. Биљке за бржи раст косе
  3. Биљке и уља против опадања косе
  4. Биљке и глине за већи волумен косе
  5. Биљке за сјај косе
  6. Биљке за масну косу
  7. Биљке против перути
  8. Прање косе биљним пудерима

🍀 —–💟—– 🌱 —–🌸 —–🌹 —–🌻 — 🍀 —–💟—– 🌱 —–🌸 —–🌹 —–🌻 –🍀 —–💟—– 🌱 —–🌸

Извор и цртежи: https://www.aroma-zone.com/info/dossier-thematique/dossier-thematique-comment-utiliser-les-poudres-de-plantes-pour-le-soin-des-cheve


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
No tags 3 Comments 0
3 Responses
  • Ana T
    новембар 13, 2017

    Je li se to meni čini ili najmanje biljaka ima u ovoj kategoriji? 🙂

    • Бобица
      новембар 13, 2017

      Изгледа да си у праву 🙂 Guimauve је бели слез, одмах ћу исправити у тексту. Стварно је одличан!!! Направила сам течност (као неки серум за дефинисање локни) од семенки лана и белог слеза и одличан је, стално га користим. Лако се прави. Нисам још написала рецензију.

Шта Би мислите?

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *