Козметички салон Mirra – моје искуство


Mirra – руска природна козметика за кућну и професионалну употребу. На основу мојих истраживања, веома се високо котира у Русији по квалитету производа.

Поред малопродаје и велепродаје, на адреси Добрачина 2 у Београду су отворили и козметички салон.

∼∼∼∼ Разлози зашто Mirra∼∼∼∼

Претражујући руске сајтове, пронашла сам да Научно козметолошко друштво (Научное Косметологическое Общество) издаје Водич за козметику (Путеводитель по косметике). Водич се односи на све популарне светске марке и има неколико издања (мења се из године у годину).

Овде су линкови са списком, основни принципи… Текстови јесу на руском, али називи брендова су опште познати.

http://www.ezdorovie.ru/articles/kosmetika/putevoditel-po-kosmetike-chast-1

http://beautyrate.ru/naturerate/

http://detsina.com/osnovnyje-principy-vybora-kosmeticheskih-preparatov–andecina-scicosmetsoconlinensksu-nekommercheskoje-partnorstvo-nauchnoje-kosmetologicheskoje-obshh/

http://ecogorodok.ru/index.php/cPath/13

 

Због горе побројаног, имам поверење у Mirru, па сам, поред тога што користим њихову козметику, решила да у њиховом салону пробам и козметички третман производима за професионалну употребу.

 

∼∼∼∼ Овако је текао мој третман ∼∼∼∼

 

Пре одласка у салон, на овој страници Mirra ценовник сам прегледала шта нуде и мој избор је пао на Антиејџ третман пептидима.

➡ Прво ми је проверено стање коже уз помоћ овог “анализатора коже“. Уз помоћ овог апаратића се пре и после третмана мери ниво влаге, масноће/сувоће и још нешто (заборавих шта):

mirra salon 3

 

➡ Лице ми је очишћено млеком. После тога ми је нанет овај лосион који пилингује, преко њега је нанет мус, лагана масажа и онда је овим апаратом појачано дејство препарата.

mirra salon 4

 

➡ После тога је на лице нанет серум, преко њега микроемулзиона основа, лагана масажа пар минута па још пар капи серума на назолабијалне боре (које су код мене веома изражене).

mirra salon 5

 

➡ Онда ми је на све то, у циљу појачања дејства серума и микроемулзионе основе, на лице стављена газа а преко газе ова пластифицирајућа хидрирајућа маска. Маска је у праху, завоји се непосредно пре употребе (што гарантује свежину, а самим тим и делотворност препарата):

mirra salon 6

Ево ме 🙂 Маска стоји на лицу 15-ак минута, светла су пригушена, музикица је опуштајућа и то је тренутак релакса.

mirra salon 7

 

Газа је скинута. Маска се на лицу стегла, одвајање је крајње једноставно. Одвоји се у комаду:

mirra salon 8-2

 

➡ Онда следи масажа овим уљем за ревитализацију. Уље садржи икру лососа и има лифтинг ефекат.

После уља, лице је премазано овим тонизирајућим лосионом.

mirra salon 9

 

➡ На крају, на предео око очију ми је нанетовај крем за капке а на лице ова подмлађујућа крем-маска.

mirra salon 10

 

 

∼∼∼∼ Моји утисци ∼∼∼∼

 

 • препарати – за професионалну употребу; оригинална паковања; дозвољно за употребу у Србији (званични увоз, санитарна и друге инспекције…)
 • мириси препарата – благи, пријатни
 • козметичар – прошла обуку за рад са овим препаратима о чему сведочи Лиценца издата од стране групације Mirra
 • масажа – оваква масажа лица, врата и деколтеа ми се допада. Лагана, притисак је баш колико треба. Као додир поветарца, благ и нежан. Не волим масаже лица на којима сам раније била у неким другим салонима – исувише су “јаке“ и увек имам осећај како ми “развлаче“ кожу и то ми се није допадало.
 • музика – лагана, опуштајућа
 • простор – леп, пријатан, спокојан. Само је један “кревет“, тако да нема гужве; лепо сам се опустила; нису ме “шетали“.
 • хигијена – на веома високом нивоу; на кревет је за мене стављен “папир“ за једнократну употребу, газа је била нова, пешкири чисти, све одаје утисак врхунске професионалности
 • однос према клијенту – веома професионалан; објашњено ми је све што сам питала (у вези са препаратима који ће ми бити аплицирани) и дозвољено ми је да фотографишем препарате. Козметичарка ме није “смарала“, није “брбљала“, није ме “испитивала“, тако да сам могла да се опустим и препустим задовољству третмана. Ја то сматрам важним, зато што верујем да кад се нечему мисаоно препустим, увек добијем добар резултат. Ја то називам “посвећеношћу“ ономе што радим/вежбам/уживам…
 • цена – Овај третман сам платила 2.500,00 РСД. Мени је цена веома прихватљива, нарочито имајући у виду да су ми на лице стављани бројни врхунски препарати и да сам ефекте видела одмах, али и сутрадан. Одличан однос цена – квалитет!

 

∼∼∼∼ Резултат ∼∼∼∼

 🙂 Нисам имала непријатне сензације на лицу када сам изашла на улицу (моји ранији одласци у друге козметичке салоне су увек резултовали непријатним осећајем на лицу када из салона изађем напоље; због тога сам увек журила да нађем такси и што пре стигнем кући).

 🙂 Лице ми је било лепо и јутрос, али и данас цео дан.

 🙂 Имам осећај као да ми је кожа чвршћа, пунија, као да је ојачала, нахрањена – све ово у позитивном смислу.

 🙂 Мале боре су се смањиле – фото: лева слика је пре а десна после третмана – доњи десни угао јасно сведочи смањење малих бора!

mirra salon 11

 

∼∼∼∼ Закључак ∼∼∼∼

Веома сам задовољна третманом који ми урађен.

Свима препоручујем овај салон.

Ја ћу сигурно наставити да одлазим на третмане, макар једном месечно.

 

 

www.beopreventiva.com

Bezbednost i zdravlje na radu

Zaštita na radu

http://www.beopreventiva.com/bezbednost-i-zdravlje-na-radu

Lice za bezbednost i zdravlje na radu

http://www.beopreventiva.com/bezbednost-i-zdravlje-na-radu/lice-za-bzr

Akt o proceni rizika

http://www.beopreventiva.com/akt-o-proceni-rizika


 • 17
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Нема кометара још.

Шта Би мислите?

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *