Четкице за шминку – антиквитети и новине

Четкице за шминку – антиквитети и новине. Једном сам, чини ми се на фејсу, споменула да ћу показати своје “антиквитете“. Ево их. Четкице за шминкање које имам већ дуууго.

Четкице за шминку – антиквитети и новине. Ову малу десну имам од студентских дана 🙂 Све су са природном длаком. Ове леве су Диорове и њима сам веома задовољна, једна је за пудер у праху, друга за руменило. Ове у средини су Есте Лаудер, њима нисам задовољна.

Четкице за шминку - антиквитети и новине

 

Ово су мале четке које сам добила уз руменило (мислим да је тако, заборавила сам, одавно их имам). Увек су ми биле непрактичне, ја волим оне са великом дршком. И оне су са природном длаком. Послужиле су ми за пудер од ћилибара, бисера… док нисам наручила нове на Алиекспресу.

 

Ове су нове, добре су, али старе још увек не бацам.

Четкице за шминку - антиквитети и новине Real Techniques

Real Techniques

 

Ове сам наручила на Алиекспресу по некој смешној цени (погледати Интернет куповина 9). Ова скроз лево је за течни пудер и њом сам веома задовољна. Остале сам наручила за  пудер од бисера, пудер од пиринча и пудер од ћилибара и за то их и користим, а неке не користим уопште.

Четкице за шминку - антиквитети и новине

 

Одувек обављам куповине “одједном“ – нађем шта ми треба из одређене области, купим, па сам мирна у наредном периоду. Сада имам четкице које ми требају па верујем да ће следећа куповина бити тек за 20-ак година 🙂

Моја декоративна козметика… је на ОВОМ линку.

No tags 2 Comments
2 Responses
 • Ana T
  мај 13, 2017

  Vau! Dođe kao susret tradicionalnog i modernog 😀 Oduševila me je ova iz studentskih dana! 🙂
  Ne sumnjam u efikasnost RT četkica, ali estetski se meni mnogo više sviđaju ove starije, klasičnije i elegantnije. OD svih RT, mislim da mi Bold Metals estetika najviše prija oku 🙂 Ali kod četkica je ipak najbitnija fukncionalnost.

  • i
   Бобица
   мај 14, 2017

   И мени та Болд од ових РТ највише прија оку, али не и мојој руци 🙁 И даље су ми оне старе најзгодније. Чини се да је куповина четкица веома једноставна ствар, али код мене баш и није тако. Добро се сећам да сам их одувек гледала, загледала, тешко се одлучивала на куповину (раније су биле много скупље него данас)… увек ми је најтеже било да купим четкице за шминку.

Шта Ви мислите?

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Send this to a friend