EcoLab – Мус за умивање Деликатно чишћење за нормалну и суву кожу

Мус за умивање Деликатно чишћење за нормалну и суву кожу – EcoLab, руска козметика, рецензија.

EcoLab – Мус за умивање за нормалну и суву кожу је бесплатан производ достављен од стране српског продавца Кедрова прича на бесплатно тестирање. Производ сам сама изабрала у потрази за средством за скидање маскаре. На Ајреку нема ниједне рецензије пошто је ово нови ЕкоЛабов производ (нема га ни на њиховом сајту).

Драге моје даме, ово је производ који обавезно морате да набавите, не само зато што је добар већ и:

 1. ако имате мужа – приђите му са сузом у очима (водоотпорна маскара се подразумева), трепните који пут и умиљато га замолите да отвори пумпицу (која је немогућа за отварање); он ће се осећати као краљ!
 2. ако немате мужа али имате дечка а хоћете да вас запроси – исто као под бројем 1
 3. ако немате дечка, али имате симпатију – исто као под бројем 1
 4. ако већ имате мужа/дечка/симпатију са мањком самопоуздања (читај: без пара) – као под 1 плус: повремено покварите пумпицу или “случајно“ проспите мус како би сте купили нови, боље речено, често му гурајте ову немогућу-за-отварање-пумпицу под нос да је отвара; он ће схватити да ви не можете да живите без њега и биће вам бескрајно захвалан док његов его буде растао до неслућених висина 🙂 ; постаћете центар његовог света захваљујући само једној ј…… пумпици
 5. ово из 4 повремено примењивати и на 1/2/3
 6. нисте ви ово купили због себе, већ због њега, ви само хоћете да будете лепи за њега, а он је тако посебан и тако способан (овим га дотучете)

“Ти си мој херој“ мазно је прошапутала и одлепршала у купатило са својим EcoLab – Мусом за умивање Деликатно чишћење за нормалну и суву кожу 🙂 🙂 🙂

Овај чеп/пумпица решава све ваше проблеме!!!

И то није све. Ако сте случајно саме у кући, нипошто не покушавајте сами да отворите ову пумпицу, може се десити да се изнервирате а то није добро за тен.

Сачекајте њега да дође кући и са врата му тутните пумпицу у руке да се занима – заборавиће на све проблеме са посла/из саобраћаја/нескуван ручак…

Ако нешто посумња, купите други производ са истом оваквом пумпицом нпр. Млеко за тело “Витамини за кожу“ – EcoLab и све поново 🙂

 

Оригинални назив: Нежный мусс „Деликатное очищение“ для нормальной и сухой кожи

Ево шта каже продавац/произвођач:

Органски комплекс црног слеза, биљни комплекс, интезивна нега

Нежни мус лагано и пажљиво чисти кожу захваљујући благој бази за прање.

Органски екстракт црног слеза
– негује,
– штити кожу од сувоће и перутања,
– повећава еластичност коже.

Биљни комплекс “Интензивно хидрирање”
– чува влагу у кожи,
– побољшава метаболизам ћелија,
– повећава еластичност коже захваљујући чему она постаје лепом и уредном.

Начин примене: Нанети малу количину муса на влажну кожу лица, запенити. Испрати водом.

Састав:

Aqua, Organic Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract (Органический экстракт Мальвы), Saccharide Isomerate, Sodium Citrate, Panthenol, Stearic Аcid, Sodium Cocoamphoacetate, Sorbitol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract (экстракт Клюквы), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Ethylhexyl Stearate, Lactic Acid, Maltodextrin, Fucus Vesiculosus (Fucus) Extract (экстракт Фукуса), Glycerin, Cetearyl alcohol, Glyceryl Stearate, Allantoin, Lactic acid, Xanthan Gum, Perfume, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Zinc Pyrrolidone Carboxylic Acid, Citric Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

?

Моја рецензија производа EcoLab – Мус за умивање за нормалну и суву кожу

Конзистенција/Паковање:

По конзистенцији, производ је мус лакше текстуре (лакши и ређи од муса у исхрани, гушћи и маснији од пене за умивање). Беле је боје.

Упакован је у пластичну флашицу.

Подаци на српском:

 

Састав нисам добро фотографисала зато што је флашица обла, али исти је као и на сајту. Ту је и рок употребе, потрошити 12 месеци после отварања.

Састав са cosdna:

Ту је и количина, као и знак EAC – The EurAsian Conformity mark (Russian: ЕврАзийское Соответствие) is a certification mark to indicate that the products conform to all technical regulations of the Eurasian Customs Union (EAEU) (consisting of Russia, Belarus, Armenia, Kazakhstan, Kyrgyzstan).

 

Ево га чувени затварач-пумпица 🙂

 

Како се отвара пумпица: одврните мало (један круг) овај широки део поклопца испод пумпице; онда окрећите кљун (вероватно ћете чути: клик); пробајте да стиснете кљун/истиснете производ; када производ почне да излази тада широки део заврните/вратите у пређашње стање. Тако исто можете и да закључате пумпицу када мус носите на пут.

Ова пумпица није од оних сигурносних поклопаца које морате да стиснете на доле па га у том положају одврћете.

Нисам успела сама да отворим пумпицу! Препоручујем да је никада не затварате, већ да увек стоји у откључаном положају.

EcoLab - Мус за умивање за нормалну и суву кожу

Мирис: веома благ, нежан и пријатан;

Деловање – Примена и ефекат:

Производ садржи мени драге састојке које већ користим у козметици: малву (црни слез) и морске алге (фукус) и зато ми се одмах допао.

На фотографији испод сам га размазала по шаци како бих показала кремасту текстуру. Од пенастог муса, производ се претворио у фини, нежни, лагани крем који је веома пријатан за наношење.

За сада га, током тестирања, користим 3 х дневно а за једно умивање су ми довољна два стиска пумпице. Планирам да га користим само за скидање маскаре, беби сапун ми је довољан (задовољава) за умивање/скидање шминке.

Немам непријатних сензација при коришћењу. Већ сама текстура одаје утисак да је реч о нежном производу и тај психолошки моменат сматрам важним. Чини ми се као да наносим крем на лице, не утрљавам га јако у кожу већ то радим нежним покретима једва додирујући лице. Не затеже ми кожу, рекла бих да је веома нежан али лице лепо опере.

Производ је економичан у трошењу, па ће с обзиром на паковање од 200 мл дуго трајати.

?

Најважније:

Имам екстремно осетљиве очи и до сада нисам проналазила производ којим бих била задовољна – мислим на ову природну козметику коју користим.

 • Беби сапун којим се умивам не скине маскару – размаже је око очију.
 • Када користим уље (нпр. авокада), очи ме после тога пеку и на конјуктиве ми се навуче скрама па буде непријатно.
 • Млеко за чишћење лица ми пече очи и прави скраму преко конјуктиве.
 • Мицеларна вода Живица ми такође не одговара – очи ме пеку.

EcoLab – Мус за умивање за нормалну и суву кожу сам купила заједно са још неким препаратима за умивање/скидање шминке како бих установила шта ми одговара за скидање маскаре. Хоћу да их пробам “истовремено“… Рецензије за сва четири природна производа за скидање маскаре која тестирам ћу објављивати једну за другом/на сваки други дан. Написаћу и упоредну рецензију коју ћу објавити на крају, тамо ће бити коначан приказ.

Овај Еколабов мус се одлично показао!!! Током умивања, прстима лагано/благо утрљам мус на трепавице (лице је влажно од воде), умијем се и то је све. Маскара се у целости скинула, очи ме не пеку, немам непријатних сензација у очима као нпр. црвенило, око сузи или сувоћа ока, скрама преко конјуктиве и сл.

Дакле, овај мус се одлично справио са оним због чега сам га и узела мада му примарна намена није скидање шминке са лица и очију већ само умивање.

⇒ Подсетник: пробати мус на ватицу па на суву кожу лица или само на трепавице (без воде).

?

Не шминкам се често, али сам направила тест са производима са фотографије (шта је у питању читајте овде сем кармина – о њима још нисам писала):

EcoLab - Мус за умивање за нормалну и суву кожу

 

EcoLab - Мус за умивање за нормалну и суву кожу

 

EcoLab - Мус за умивање за нормалну и суву кожу

 

Као што видите на фотографији испод, мус за умивање је добро одрадио свој посао.

Запажање: EcoLab – Мус за умивање за нормалну и суву кожу је нанет на суву кожу а не на влажну како произвођач саветује! Скидала сам шминку помоћу ватице без употребе воде.

Најтежи је за скидање (невероватно) овај последњи Шанелов кармин, али се мус изборио и са њим.

EcoLab - Мус за умивање за нормалну и суву кожу

Резиме:

Нисам стручњак за овакве производе (умивалице) али оно за шта сам га купила – скидање маскаре – мус се одлично показао и веома сам задовољна.

Занемарићу пумпицу пошто верујем да произвођач има добре разлоге (нпр. хигијена, могућност ношења на пут…) за стављање овакве пумпице на ову врсту производа.

Препоручујем овај EcoLab – Мус за умивање за нормалну и суву кожу превасходно зато што је у питању природна козметика која одлично скида маскару!

 

EcoLab - Мус за умивање за нормалну и суву кожу

Дописано 16.04.2018.

➡ Упоредна рецензија средстава за скидање маскаре:

Најбоља средства за скидање маскаре – компаративна рецензија руске природне козметике

 

EcoLab - Мус за умивање за нормалну и суву кожу

Основне информације:

Намена: EcoLab – Мус за умивање за нормалну и суву кожу

Количина: 200 мл

Цена: 525,00 РСД;

Рок трајања: 12 месеци после отварања; до 05/2020

Где је купљено: Интернет куповина 19, Кедрова прича Београд, http://kedrovaprica.rs линк ка производу

➡ Водич за куповину у интернет продавници “Кедрова прича“ сам писала ОВДЕ.

Произвођач: ООО «ЭкоЛаборатория», Русија – овог производа нема на сајту, али има у њиховој интернет продавници

Закључак: Препоручујем.

Друга средства истог произвођача која сам пробала:

 1. Дечија крема “Свакодневна нега“ – EcoLab
 2. Мицеларни раствор за скидање шминке са лица и очију – EcoLab
 3. Крема-путер за тело хидрирајући “Глаткоћа и гипкост коже“ АРГАНА СПА – EcoLab
 4. Млеко за тело “Витамини за кожу“ – EcoLab

Иста средства другог произвођача која сам пробала: –

Моја оцена: 5/5

 

Да ли сте пробали EcoLab – Мус за умивање за нормалну и суву кожу?

No tags 2 Comments
2 Responses
 • Ana T
  23 фебруара, 2018

  Hahahaha mislim da tačno znam o kakvoj se vrsti pumpica traži jer sam u prošlosti imala okršaje sa vrlo sličnim, ako ne i istim, ali kako sam i ja dobila umivalicu (samo za masnu kožu) baš ću proveriti da li je to-to kada počnem da je koristim! Ako jeste, to je pakao dok ne naučiš da je koristiš! (Ja se muža nisam setila 😀 )

  Bitno je da dobro čisti, što se potpunim skidanjem šminke ipak pokazalo!

  • i
   Бобица
   23 фебруара, 2018

   Да, одлично чисти! Што је мени најважније: изврстан је за маскару.

Шта Ви мислите?

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Send this to a friend