Оријентална маска за лице, diy, Бобица маска 19

Оријентална маска за лице, diy, Бобица маска 19, природна козметика

Још једна интересантна маска (Оријентална маска за лице, diy, Бобица маска 19) која може да се замеша па да стоји и чека употребу (понесе на пут) – сува козметика па кад пожелите, додате воду (шунгирану воду), хидролат, чај

За ову маску сам употребила следеће:

Помешам потребну количину, додам течност по избору до жељене густине и на чистом увлаженом лицу држим 10 минута (мислим да би младе особе са проблематичном кожом могле да држе ову маску 20 минута).

При овом прављењу сам употребила шунгирану воду. Додавала сам је док нисам добила жељену конзистенцију.

Оријентална маска за лице, diy, Бобица маска 19

Лако се наноси, лако се смива. Пре стављања маске, лице сам скрабирала Златним скрабом за лице, бадем и наранџа – Organic Therapy. Већ у деветој минути је маска почела пријатно да “голица“ па сам је одмах скинула.

Нисам имала нежељених ефеката.

У току смивања се под прстима чини као да унутра има уља, глаткоћа под прстима је дивна, али то је расул глина 🙂 Састојци су одлични, па је и ефекат очекивано добар – поре су благо сужене, кожа је дивно глатка и матирана али не исушена. Мислим да је овај начин примене tepezcohuite пудера идеалан за жене мојих година.

Ова маска одлично чисти, антиинфламаторна је, астрингент, антиоксидант, антисептик, делује регенеративно али и превентивно против старења.

?

За брзински преглед маски – На инстаграму сам направила хештег #бобицамаска.

 

 

 

No tags 0 Comments

Нема кометара још.

Шта Ви мислите?

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Send this to a friend