Natura Siberica Wild Siberica – Дивља поларна љубичица, хранљива крема за уморне ноге

Natura Siberica Wild Siberica – Дивља поларна љубичица, хранљива крема за уморне ноге. Руска козметика. Природна козметика.

Natura Siberica Wild Siberica – Дивља поларна љубичица, хранљива крема за уморне ноге – Моје искуство са још једним производом Натура Сиберике из линије Wild Siberica. У питању је хранљива крема за уморне ноге “Дивља поларна љубичица“ крема за уморне ноге којој је главни састојак дивља поларна љубичица за коју произвођач наводи да храни и регенерише кожу. Ова љубичица расте у суровим условима Сибира и садржи високу концентрацију феруличне киселине – чак 15 пута више него друге биљке. Ова крема би требало да јача и тонизира крвне судове и отклања умор и осећај тежине.

Нећете веровати шта сам угледала када сам прегледала кремицу 🙂 🙂 🙂 – ово је први Сиберикин производ на којем НЕ пише “без парабена и осталих с….“. Невероватно, како им се десио тај пропуст 🙂 Парабени стварно нису у саставу производа, а ја се шалим зато што сам постала сумњичава према производима на којима то пише.

Још једном савршен маркетинг – крема намењена углавном старијим особама (млађи ипак немају тих проблема) је упакована у алуминијумску тубу са чепом на одвртање а све то ме враћа у младост када су паковања била таква. Самим тим не чуди ни неспомињање парабена пошто верујем да то иритира не само мене већ и друге моје исписнице, а и парабени нису ретро. Лако је млађима испирати мозак! Ех, Сиберика, Сиберика 🙂

Иначе, срећем неке приче по нету у којима се наводи да производ упакован у алуминијумску тубу захтева мање конзерванса… па се неки природни произвођачи враћају њима, без обзира што су скупље.

?

Моја рецензија производа Natura Siberica Wild Siberica – Дивља поларна љубичица, хранљива крема за уморне ноге

Читава ова линија споља веома лепо изгледа. Ова крема је упакована у алу-тубу са чепом на одвртање и све то изгледа веома ретро 🙂 Смештена је у картонску кутију.

 

Natura Siberica Wild Siberica - Дивља поларна љубичица, хранљива крема за уморне ноге

Natura Siberica Wild Siberica – Дивља поларна љубичица, хранљива крема за уморне ноге

 

Ево га тај ретро чеп – не памтим када сам га последњи пут видела 🙂 Осећај тежине у ногама углавном имају старије даме, па не чуди да Сиберика и на овај начин буди у нама успомене и на тај начин покушава да нас веже за себе.

Natura Siberica Wild Siberica - Дивља поларна љубичица, хранљива крема за уморне ноге

Natura Siberica Wild Siberica – Дивља поларна љубичица, хранљива крема за уморне ноге

 

Ту је и Сиберикин знак, веома лепо укомпонован у сведени сивољубичасти колорит ове креме.

Natura Siberica Wild Siberica Питательный крем для усталых ног

 

На позадини кутије је Сиберикина прича о помагању сибирској природи: до 2018-е године ће све побројане биљке (међу њима и главна звезда ове креме дивља поларна љубичица), захваљујући финансијској подршци Натура Сиберике а у сарадњи са Иркутском ботаничком баштом, бити посађене у Иркутској ботаничкој башти и у њиховим природним сибирским стаништима:

Natura Siberica Wild Siberica - Дивља поларна љубичица, хранљива крема за уморне ноге

На позадини кутије је побројан и састав а испод састава су вигвам и лос (пошто крема садржи и млеко лоса):

 

Овако изгледа позадина тубе:

Дивља поларна љубичица крема за уморне ноге

 

А овако изгледа кремица – средње је густине, пре густа неко ретка, веома засићена, пуна. Беле је боје, пријатног мириса, лако се наноси, упија се после пар минута не остављајући мастан траг.

 

Пријатног је мириса. Кремица делује освежавајуће али не и расхлађујуће што се мени допада. Лепо делује на отклањању тежине у ногама. Мени је ова крема помоћно средство пошто чим осетим тежину у ногама легнем на леђа и радим неке вежбе а такође прекидам седење за компом. Намажем се и кремицом па имам утисак да и тежина из ногу нестане.

Што се тиче осталих дејстава која мени нису важна али постоје, ова “Дивља поларна љубичица“ крема за уморне ноге лепо храни и влажи кожу чинећи је глатком и нежном.

Укратко: Одлична “Дивља поларна љубичица“ крема за уморне ноге по свим параметрима и топло је препоручујем!

?

Питательный крем для усталых ног

„Wild polar violet“ Nourishing Foot Cream

Цена: 4,29 евра

Количина: 75 мл

https://naturasiberica.ru/products/ukhod-za-telom/pitatelnyy-krem-dlya-ustalykh-nog/

Стигло у оквиру интернет куповине 17.

?

Друга средства истог произвођача која сам пробала:

No tags 2 Comments
2 Responses
 • Ana T
  1 јула, 2017

  Pakovanje je stvarno lepo a takav čep više nisam ni sigurna da sam ikad videla 😀

  • i
   Бобица
   2 јула, 2017

   Насмеја ме због чепа 🙂 Да, лепо је паковање, производ је одличан па куповина овог производа пружа целокупно задовољство.

Шта Ви мислите?

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Send this to a friend