Botanikus – Интернет куповина 12

Botanikus – Интернет куповина 12. Руска козметика.

Botanikus – Интернет куповина 12; Врло сам задовољна овом куповином, почев од контакта са продавцем, па до дивног мириса који ме запахнуо када сам отворила кутију са робом.

Чежњиво сам их гледала на руским сајтовима, али нисам успела да их купим преко нета. Имају одличне оцене руских корисница и рекла бих да су специјализовани за све врсте уља (базна, етарска…). Када сам скоро сазнала да су се појавили у Србији, одмах сам отишла на њихов српски сајт http://www.botanikus.rs/ и обавила мању куповину.

Цене у Србији нису знатно веће у односу на Русију. Код нас још увек немају целу гаму производа, али, тек су се појавили па очекујем да ће је проширити у догледно време.

Волим да сарађујем са Русима зато што су се у мојим досадашњим малобројним контактима са њима показали као прави професионалци. Увек су то биле жене, неважно да ли живе у Русији, Србији, Француској или на Кипру. Приметила сам да су веома вредне, радне, дају све од себе, веома љубазне, експедитивне.

Мени тај контакт са живом особом веома значи, пошто нпр. на Арома зони, ФР не постоји особа са којом можете, ако затреба, да комуницирате па ми то умањује задовољство куповине. Са Рускињама се осећам сигурно, пошто су доступне и спремне на помоћ ако затреба све док роба не буде у мојим рукама. Дакле, нису у фазону “дај паре и не смарај“ већ су веома посвећене да посао буде завршен до краја.

Иначе, тренирам два пута недељно, наравно са Рускињом (она ми је тренер) искључиво зато што ту посвећеност коју ја виђам код њих нисам сретала код других народа.

Тако је било и овог пута. Приметила сам неку малу грешку на њиховом сајту, обавестила сам их о томе, одмах су ме контактирали, дали попуст 10% и послали поклон: етарско уље иланг иланг 🙂

Ово сам купила (ово су цене са попустом):

Botanikus - Интернет куповина 12

Botanikus – Интернет куповина 12

Увозник свих производа је “Беориум-лог“ д.о.о. из Београда, тако да је ово званично увезена роба, односно, није “ваљано“ испод руке.

Достава преко 2,600.00 РСД је бесплатна, тако да доставу нисам платила.
Роба је стигла добро упакована у кутију, ништа се није отворило, просуло, оштетило…

Botanikus - Интернет куповина 12

Botanikus – Интернет куповина 12

Веома ми се свидело, а то сам први пут видела при интернет куповини у Србији, што су приложили и “Упутство за потрошача“ у којем детаљно објашњавају начин враћање робе у случају да је роба неодговарајућег квалитета:

botanikus ik 12 3

 

Платила сам 3.320,00 РСД, то је укупна цена са урачунатим попустом 10%; доставу нисам платила.

Линковаћу/ла сам производе за које сам објавила рецензију.

 

Назив Производња Цена  Бренд/Произвођач
1 Сакска со Relax 500 гр Русија 549,00 РСД Botanikus
2 Уље коштица кајсије

30 мл

Русија 360,00 РСД Botanikus
3 Арганово уље 30 мл Русија 1.260,00 РСД Botanikus
4 Етарско уље рузмарина 10 мл Русија 265,00 РСД Botanikus
5 Етарско уље нане ливадске 10 мл Русија 270,00 РСД Botanikus
6 Краљица ноћи, комплет уља 6 x 1,5 мл Русија 616,00 РСД Botanikus

 

No tags 4 Comments
4 Responses
 • Ana T
  11 фебруара, 2017

  Divno! Svakako idu u moj bookmarks zahvaljujući tvojoj preporuci 🙂 A zahvaljujući tebi sam čula i o kopoasu puteru kojeg se nadam da će uvrstiti u našu prodavnicu 🙂

  • i
   Бобица
   12 фебруара, 2017

   Нисам видела да у Русији продају копоасу, као ни путере уопште, па их не би ни требало очекивати. Ово што сам већ пробала им је одлично!

  • Ana T
   12 фебруара, 2017

   Pa ja ga „iskopala“ na njihovom sajtu! http://botavikos.ru/product/kapuasu

  • i
   Бобица
   13 фебруара, 2017

   Види стварно. А ја ширим овде дезинформације. Путер је стварно добар. Мојој ћерки се на неким местима перута лице, па ме питала шта јој препоручујем. Дала сам јој овај путер, веома је задовољна. Хвала теби за ову информацију 🙂

Шта Ви мислите?

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Send this to a friend