Серум Стимул № 1*2 – Detsina

Децина Серум концентрат Стимул № 1*2 за узраст 50-55 година и више са екстрактом пчелињег матичног млеча регенеришући је одличан. Руска козметика.

Серум Стимул № 1*2 – Detsina је универзална течност која може да се користи за све типове коже, сами је дозирате, може и као маска, али и као јутарња, вечерња нега, нега око очију. Делује!!!

Пошто је ово нека “врхунска наука“ (не мислим при том ништа лоше), написала сам посебан чланак ОВДЕ у којем сам самој себи покушала да појасним како ова козметика делује. Читала сам ја доста и прошле године кад сам је куповала, па сам поново читала кад ми је стигла… али ми ни даље није јасно 🙂

Ево шта каже продавац/произвођач:

Намена: за потпуну исхрану ћелијског система и дубинско (осмотско) чишћење коже, а такође и за заштиту од дејства спољашње средине и одржавања у добром стању коже у узрасту после 50-55 година. Средство активно делује на ћелијски систем коже, решава основне узроке старења, побољшава спољашњи изглед и подмлађује кожу.

Састав: Очишћена вода, раствор неорганских соли (натријум, калијум, калцијум, магнезијум, жељезо, цинк, бакар, манган) у физиолошкој пропорцији, глукоза, L-аминокиселине (21 различите), витамини (15 различитих), у концентрацијама које не прелазе дозвољене границе, прекурсори нуклеинских киселина (10 различитих), холестерол, ацетат натријума, глутатион екстракти из сировина биљног и животињског порекла. Хранљива активност је 57 поена. Садржај хранљивих материја и екстраката се удвајају у препаратима намењених узрасту “после 50-55 година“.

Рок чувања: 1 година на температури 0 до 25°С.

 

Начин примене и методологија избора личне композиције

Концентрација која се препоручује (1 прскање = 3 капи)

Тип коже: Количина прскања (композиције):
Ујутро: Увече: МАСКЕ:
Масна 1 6-8 8-10
Нормална 1 2-4 4-6
Сува 1 1-2 3-5
 1. Серум се може употребљавати као маска:

Маска за масну кожу (3-4 пута недељно)намочити ватицу у воду или зелени чај, исцедити је па напрскати серумом 8-10 прскања; премазати лице. Држати на лицу највише 30 минута. Смити прохладном водом, обрисати лице. После 10-15 минута на кожу нанети 6-8 прскања на исти начин.

Маска за нормалну кожу (2-3 пута недељно)намочити ватицу у воду или зелени чај, исцедити је па напрскати серумом 4-6 прскања; премазати лице. Држати на лицу највише 30 минута. Смити прохладном водом, обрисати лице. После 10-15 минута на кожу нанети 2-4 прскања на исти начин.

Маска за суву кожу (не више од 1 пута недељно)намочити ватицу у воду или зелени чај, исцедити је па напрскати серумом 3-5 прскања; премазати лице. Држати на лицу највише 30 минута. Смити прохладном водом, обрисати лице. После 10-15 минута на кожу нанети 1-2 прскања на исти начин.

После примене маске се не саветује декоративна козметика (прим. Бобица – дакле, употребљавати увече).

➡ Вечерња композиција се може употребљавати свакодневно.

 1. Друге варијанте коришћења серума:

Нега коже око очију и јутарња нега – у овим случајевима се за све типове коже употребљава само 1 прскање на ватицу натопљену водом или зеленим чајем.

Осмомасажа – наизменичне јутарње (нискоосмоларно) и вечерње (високоосмоларно) композиције су нов начин ефектне козметичке масаже који превенира “падање“ коже.

 1. Лични одабир маске и вечерње композиције:

Најбољим параметром за избор броја прскања према горњој табели јесте равномерно црвенило коже које сведочи о високој ефективности одабране композиције и њеном проницању у ниже слојеве. Уколико нема црвенила коже однос концентрат/вода (зелени чај) се може повећати увећањем броја прскања, али не више од 12-13 прскања на једну ватицу.

Избор концентрације се проводи овако: на ватицу прснути 1 прскање – на леви образ; 2 прскања на десни образ… увећавати број прскања све док се не појави црвенило – е то је ваша лична маска, а према табели одредите колико прскања је вечерња нега.

?

Моја рецензија производа Серум Стимул № 1*2 – Detsina

Конзистенција/Паковање:

Упаковано је у бочицу са прскалицом на крају. Неопходни подаци су пописани на картонској кутији у коју је упакована ова бочица. Ово је купљено на званичној интернет продавници произвођача, неки други производ у пакету се пролио, па је и ова кутијица стигла овако растурена.

Серум Стимул № 1*2 - Detsina detsina serum 2

Серум Стимул № 1*2 - Detsina detsina serum 3

detsina serum 4

Серум Стимул № 1*2 - Detsina detsina serum 6

Мирис: без мириса.

Деловање – Примена и ефекат:

Употребљавала сам Серум Стимул № 1*2 – Detsina онако као је произвођач препоручио – према оној горе таблици, напрскам на наквашену ватицу:

Серум Стимул № 1*2 - Detsina

Премажем лице и то је то. Употребљавала сам и као маску, али највише за вечерњу и јутарњу негу целог лица укључујући предео око очију.

Никада једноставнија и досаднија козметика са феноменалним деловањем. Делује сад и одмах!

Тен се баш лепо уједначио, кожа је већ после пар примена била видно боље, баш лепа (ја и даље не разумем како водени раствор соли, витамина и амонокиселина може да да такав ефекат).

Нарочито ми се допада што Серум Стимул № 1*2 – Detsina сама дозирам – некада мојој кожи треба једна доза, а некада друга. Та могућност прилагођавања потребама коже сврстава овај производ у можда најбоље производе које сам икада користила. 

Међутим, цена овог производа није мала. На основну цену треба додати и транспорт… Поред тога, паковање је мало и баш, баш безлично (ја не патим од лепих паковања, али мислим да су могли бар мало да се потруде).

Једноставно, нема магију!

Чини се да је за козметику поред деловања, потребан и психолошки ефекат употребе који, такође одличан, делотворан и природан v.i.Cosmetics има 🙂

?

Основне информације:

Оригинални назив: Сыворотка Стимул № 1*2 для возраста 50-55 лет и старше с экстрактом пчелиного маточного молочка регенерирующая

Намена: Серум Стимул № 1*2 – Detsina за лице, очи и врат; за све типове коже; као маска, вечерња нега, јутарња нега;

Количина: 0,10 мл (да, 0,10 мл)

Цена: 6,30 евра

Рок трајања: 1 година

Где је купљено: сајт продавца: http://innovita.storeland.ru/

Произвођач: ООО „Ренессанс ВИД“, Русија http://detsina.com

Закључак: Препоручујем.

Друга средства истог произвођача која сам пробала:

Иста средства другог произвођача која сам пробала: –

Моја оцена: 5/5

No tags 2 Comments
2 Responses
 • Ana T
  29 марта, 2017

  Nikada nešto ovako nisam ni videla ni čula! Koliko traje tih 0,10 ml?

  • i
   Бобица
   30 марта, 2017

   Траје у зависности од броја прскања… Ја сам користила 2 недеље са великим бројем прскања, потрошила половину и пошто ми се резултат веома допао, другу половину сам оставила за повремену, “хитну“ употребу.
   Мислим да је грешка то што пише 0,10 мл?! Паковање јесте малено.
   Проблем са овим производом је набавка. Цео увоз је скуп (транспорт, вестерн јунион… царина, ПДВ) па се не исплати појединачни увоз, а ако одједном наручим пар комада, неће проћи на нашој царини.
   Ипак, одлична, згодна, веома једноставна и пре свега природна стварчица нарочито добра за оне који немају времена, воље ни живаца да се негују.

Шта Ви мислите?

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Send this to a friend