Трећи рођендан блога Бобица

Трећи рођендан блога Бобица

Трећи рођендан блога Бобица обележавам, баш као што сам и најавила прошле године. У протеклих годину дана сам, ипак, објављивала, али углавном текстове о производима којима сам веома задовољна и које стално користим. У последњих 6 месеци сам обавила доста куповина и све их објавила – те објаве ми служе да знам кад сам шта купила, колико сам платила, шта имам од препарата а највише како бих, поред одређеног производа, остављала рецепте/линкове на које налетим на нету.

Доста времена ми је одузимало споро учитавање блога, како уређивача тако и онога што се види на нету. То ми је сметало пошто не волим залудно трошење времена (одатле моја прошлогодишња идеја да успорим са вођењем блога). Са друге стране, блог ми је згодан да се подсетим онога што је ваљало, рецепата, куповина… То сам решила тако што сам променила хостинг у септембру 2018-е после чега се блог значајно брже учитавао. Почетком априла о.г. сам увела оптику, сада имам брзину протока 1000/100 па је сада све много једноставније. Администрација блога је захваљујући хостингу и оптици много, много бржа.

 

Фаворити у последњих годину дана су (насумично поређани):

Направи сама

Линимент за бебе – направи сама 

Савршена маска за лице са машћу нерца и какао масом, направи сама

Мешавина црног сапуна и калцинисане соде, направи сама

Уништавање корова, природни хербицид, направи сама

Природно средство против паукова и паучине, направи сама

 

Готови препарати

Срдачица, капи и чај, Институт »Др Јосиф Панчић« 

СТОП длакама: Острик биљно уље – Aroma Zone

Дијатомејска земља

Маст нерца – ИП Белов А. В.

Infundra nourishing shampoo – Aqua Mineral from the Dead Sea

 

Постоје и други must have у протеклој години, али ови побројани су ми најкориснији и најупечатљивији.

 

Један од готових Арома Зона препарата који ми се веома допао је ова Крема за суву кожу и суву косу (пре прања косе) БИО** “Коко“. Кратко сам је користила, свидела се мојој ћерки па сам јој је поклонила. Више о креми читајте на АЗ ОВДЕ, моја куповина је ОВДЕ.

Трећи рођендан блога Бобица

 

Што се тиче косе, већ дуго се њом замајавам… Прошле године сам у рођенданском тексту споменула да нисам задовољна експериментима са косом. Исто то могу да кажем и за протеклу годину, с тим што сада има назнака ка успесима. Постоји неколико мешавина за косу којима сам задовољна, али нисам стигла да их објавим на блогу. Настављам са експериментима са косом. Средином априла сам се канирала (фарбала биљном бојом) (добила боју од АЗ, ненадано, у куповини ОВДЕ), веома сам задовољна, о томе ћу у новим текстовима.

Ово су неки од скоро прављених препарата:

Трећи рођендан блога Бобица

 

 

Ево како ми коса изгледа после канирања. Фотографије су од 03.05.2019. Ово је у затвореном простору са вештачким осветљењем а у природи је боја другачија – тамнија је и више бакарна (ова на фото ми је лепша).

 

Фотографија настала истог дана, ево колика ми је дужина косе:

 

Поздрав свима 🙂

No tags 2 Comments
2 Responses
 • Ana T
  7 маја, 2019

  Srećan rođendan mom omiljenom blogu i blogerki <3

  Kosa deluje dobra, mada svetlo jeste malo bzvz, ali deluje zdravo i da nije suva, čega bih se ja najviše plašila! Još si ti farbala celu kosu! Jedva čekam recenziju, baš me zanima kakav je postupak, koja količina je potrebna, da li isušuje na duže staze…

  • i
   Бобица
   23 маја, 2019

   Са великим кашњењем, хвала Ана.
   О кани и канирању ћу сигурно објавити посебан текст.

Шта Ви мислите?

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Send this to a friend